Newly Attached Storage

Post any question you may have in regards to GoAnywhere Services and let our talented support staff and other users assist you.

Newly Attached Storage

Postby cfowler » Thu Jan 09, 2014 1:24 pm

Hey all;

We recently attached a new drive to our server. I'm wondering how I tell the software to use the new drive instead of the original. When you browse to a directory only the local file system shows up. The root drive is there, C: but when D: is selected, it just doesn't stick. I tried manually typing D: but this didn't work either. Do I need to reinstall the software and tell it the webdocs directory should now be on D:\ instead of C:?

Thanks,

Carter
cfowler
 
Posts: 10
Joined: Tue Jul 23, 2013 9:19 am
Location: London, ON, CA

Re: Newly Attached Storage

Postby Support_Chris » Fri Jan 10, 2014 9:35 am

Hello Carter,
I am going to contact you directly about this as there are a few different questions I have about this issue you are experiencing.
You'll hear from me shortly.

Thanks,
Chris
Support_Chris
 
Posts: 6
Joined: Thu Oct 24, 2013 10:23 am

Re: Newly Attached Storage

Postby cfowler » Fri Jan 10, 2014 3:56 pm

A very huge thank you to Chris and the Linoma Support Team for their quick response and assistance. Alas, I have to write this one off as end-user-error. I had my drive letters mixed up and as soon as straightened my view, I was able to select the correct drive. :)

Carter
cfowler
 
Posts: 10
Joined: Tue Jul 23, 2013 9:19 am
Location: London, ON, CA


Return to Community Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests