Call ASP page to run script

Post any question you may have in regards to GoAnywhere Director and let our talented support staff and other users assist you.

Call ASP page to run script

Postby dimmergeek » Tue Jan 08, 2013 1:10 pm

I am new to this forum. I have been using GoAnywhere Director for a while and think it's great!
I have an old desktop machine I use to run a series of .bat files overnight. Each .bat file calls a classic ASP page on our Intranet. These pages perform various, complex routines and tasks on SQL server database tables.
My goal is to get rid of the desktop machine and get all the projects into GoAnywhere. This will take me a while.
In the mean time, is there a way to use GoAnywhere director to call the web pages so I can at least get rid of the machine and then gradually move my projects over to GoAnywhere projects?
I am currently running GoAnywhere Director ver. 4.0.0
dimmergeek
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 08, 2013 11:23 am

Re: Call ASP page to run script

Postby Support_Rick » Fri Jan 11, 2013 11:38 am

GoAnywhere Director can call HTTP/HTTPS urls from within projects very easily.

Look under the Resources Menu and select the HTTP/HTTPS Servers item to create/test access to your resource. Once these have been configured and tested, you can call them from within your Project to make a direct URI call to a Webservice, etc.
Rick Elliott
Sr. Product Specialist
(402) 944.4242
(800) 949-4696
Support_Rick
Support Specialist
 
Posts: 156
Joined: Tue Jul 17, 2012 2:12 pm

Re: Call ASP page to run script

Postby dimmergeek » Fri Jan 11, 2013 11:44 am

I looked at that as an option, tried it and received errors. My web page is hosted internally at an address similar in structire to: http://home.company.com/form/department ... ething.asp

When I enter this as an HTTP/HTTPS resource I get an error as follows:

he host name cannot contain http:// or https:// and should not contain additional URI information. A valid value would be something similar to 'www.example.com' or '192.168.1.100'.
dimmergeek
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 08, 2013 11:23 am

Re: Call ASP page to run script

Postby Support_Rick » Fri Jan 11, 2013 12:23 pm

The errors you are getting are correct.

The HTTP Server Resource will automatically put what it needs to make the connection. All you have to give it is the DNS of the Server Location or the actual IP to the Server. The URI will be added from within your project.

If you continue to have issues with this, please call a Support technician and they can help you get this configured correctly!

Thanks!
Rick Elliott
Sr. Product Specialist
(402) 944.4242
(800) 949-4696
Support_Rick
Support Specialist
 
Posts: 156
Joined: Tue Jul 17, 2012 2:12 pm


Return to Community Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron